The alexa rank of shkabaj.net : #186,770 The IP address of this site is 104.25.54.36, it servers in the United States. City: Phoenix ISP: CloudFlare Inc. the estimated worth: $530,225 .
ping data
Twitter Mentions
@engjull25 Nov 22 View translation:TV Shqip - Shqip TV - Albanian TV live - RTK Live - Arta - Top Chanel - KTV - Radio21 - News24 - Super Sonic http://www.shkabaj.net/tv.html 
@shkabaj Oct 23 View translation:Zhvillimet e djeshme në parlamentin e Kosovës dhe jashtë tij përmes fotografive dhe videove http://www.shkabaj.net/news/photo/brenda-dhe-jashte-parlamentit-1023.html …
@KillTheHaters1 Oct 17:'qdXza http://shkabaj.net/radio/mobile/index.html …
@AziziIbush May 23:http://www.shkabaj.net/ 
@shkabaj May 17 View translation:FOTO & VIDEO: Protestues Shqiptar dhe Maqedon kërkojnë dorëheqjen e Nikolla Gruevskit http://www.shkabaj.net/news/photo/shkup-protesta-0517.html …
@shkabaj Jan 24 View translation:Protesta Përmes FOTOVE (24 Janar 2015) në Prishtinë http://shkabaj.net/news/photo/proteste-0124.html … #Shqip #Kosova #Prishtina #Trepca pic.twitter.com/D6Nt88SimD
@radiosharri 8 Dec 2014:Jam duke dëgjuar Radio Sharri - Dragash nga uebfaqja http://Shkabaj.net : http://www.shkabaj.net/ 
@OkKaoOsoba 23 Nov 2014 View translation:Prodajem 2 kuce u Banjskoj-Opstina Zvecan http://www.shkabaj.net/shpallje/details.php?id=3891&key=f1fd7780d233cff00f251b1647fb766e#.VHJTLJRZ8ww.twitter …
@preni47 19 Nov 2014 Höhenkirchen-Siegertsbrunn, Bayern :http://Shkabaj.net  http://gazetablic.com/reklama/shkabaj-net/ … #Kosova via @gazetablic
  Via:Twitter  Add My Review
Relate URLs Analysis
http://www.shkabaj.net/
http://www.shkabaj.net/wallpaper/
http://www.shkabaj.tk/video.html/
http://www.webwiki.com/shkabaj.tk
http://www.shkabaj.tk/00NLINE.html
http://www.abyznewslinks.com/kosov.htm
http://www.pashtriku.org/?kat=48&id=17
http://www.telegrafi.com/ekonomi/lajme-ekonomi/neser-disa-lagje-pa-uje-ne-prishtine.html
http://kosovare.forumotion.com/
The Popular URLs Analysis
http://www.shkabaj.net/wallpaper/
http://www.shkabaj.net/
http://www.shkabaj.net/tv.html
http://www.shkabaj.net/lajme.html
http://www.shkabaj.net/emisione.html?channel=RTKlajmet19
http://www.shkabaj.net/video/humor.html
http://www.shkabaj.net/shpallje/
http://www.shkabaj.net/shkarko.html
http://www.shkabaj.net/lojra.html
http://www.shkabaj.net/news/photo/homazhe-dhe-varrimi-0526.html
Traffic Statistics
Alexa Traffic
Widgets

Do you want to show the value of your website? Insert our widget:

Website Value Calculator Code: