The alexa rank of notimi.uni-pr.edu : #253,137 The IP address of this site is 91.187.98.35, it servers in the Albania. City: Tirana Org: Ipko Net ISP: IPKO Telecommunications - Prishtina Business Clients Continent Code: EU the estimated worth: $391,212 .
ping data
Twitter Mentions
@Rektorati Nov 18 View translation:http://uni-pr.edu/Lajmet/Hapet-Thirrja-per-Bursa-ne-Programin-Erasmus--ne-M.aspxHapet … Thirrja për Bursa në... http://fb.me/4hW6tGrD9 
@Rektorati Nov 17:University of Prishtina“Hasan Prishtina” International Summer University: Call for Professors http://fb.me/3vT8uzU7s 
@AgonnPllana Sep 29:I'M SCREWED AND I KNOW IT!!! http://fiek.uni-pr.edu/getattachment/Shpallje-dhe-rezultate-(1)/Bachelor/Orari-i-ligjeratave-(1)/Orari-i-mesimit-Bachelor-sem-I_290915.pdf.aspx …
@HajrizCana Sep 21:@AstritAjeti1 @AlbionaZekajj http://filologjia.uni-pr.edu/getattachment/14b6b83e-dfcc-4c9c-bc54-941409a23eb7/Programi-Gjuhe-shqipe-.PDF.aspx …
@IsmetSijarina Sep 15 View translation:Miq dhe kolegë, ju rikujtoj për të gjithë ju të cilët jeni të interesuar të aplikoni. KONKURSI për pranimin e... http://fb.me/6Ra70Y74V 
@GPO_UP Sep 11:http://genderstudies.uni-pr.edu/women-and-media-against-womans-objectification/ … The representation of women in media
@VeneraCocaj Aug 31:AnitaNulleshi,has something to say.#acknowledgegurbetfeminism-Marriage for All:where is discomfort actually hiding?http://genderstudies.uni-pr.edu/marriage-for-all-where-is-discomfort-actually-hiding/ …
@TarkanKoro Jul 26 View translation:Priştine Üniversitesi'nde azınlık kontenjanından yararlanan TÜRK öğrencilerin listesi!!! Kazanlarin Kaci Turk... http://fb.me/4EojTfkp8 
@TarkanKoro Jul 26:http://fb.me/1KOiMEtNN 
@PerparimDubova Jul 25:https://notimi.uni-pr.edu/  Uh-oh, something went wrong! Error Code: 403
@RigonSylaj Jul 23:@drilonagrajqevc http://filologjia.uni-pr.edu/getattachment/f79483fd-a279-48a0-8e33-862bdaa2701b/Programi-Gjuhe-dhe-Letersi-Angleze-te-rregullt-(1).pdf.aspx …
@GPO_UP Jul 21:Gender & Science http://genderstudies.uni-pr.edu/gender-and-science-challenging-androcentrism/ … #women #powerstructures #science
@GPO_UP Jul 21:Gender Discrimination in Education http://genderstudies.uni-pr.edu/gender-discrimination-in-education/ … #GPO #Women #Education #Genderdiscrimination
@AndiMetaj Jul 20 View translation:Rezultatet e provimit pranues ne dep. E Ndërtimtarise per vitin akademik 2015/16. URIME ISTOGALI eh KOLEGËË http://fna.uni-pr.edu/Lajmet/Rezultatet-e-provimit-pranues-ne-FNA---Departament.aspx …
@vegayc Jul 16:Increasing women’s participation in decision making at all levels of media and society mkaes it possible to... http://fb.me/7mqAwDfZP 
@shendi55362158 Jul 8:http://uni-pr.edu/getattachment/204632ee-a941-492a-9134-707fff14eb98/Konkursi-2015-2016-7-7-2015.pdf.aspx …
@MERIDOOON Jul 7 Kosovo View translation:@EduartaFetahi qe linkun http://ekonomiku.uni-pr.edu/getattachment/0c07749e-e862-490f-81a9-a4a188c7a2a9/Rezultatet-e-provimit-nga-lenda-Mikroekonomi-I-(8).aspx … kshyre vet
  Via:Twitter  Add My Review
Relate URLs Analysis
http://notimi.umib.net/
http://www.fberisha.org/courses/java/java1.html
http://fiek.uni-pr.edu/Shpallje/SEMS.aspx
http://www.shqip.al/?p=633
http://www.telegrafi.com/ekonomi/marketing/hotel-dukagjini-certifikohet-me-certificate-of-excellence.html
http://ramazani.net/t_rregullat.php
http://wol.jw.org/sq/wol/d/r41/lp-al/102002246
http://www.slideshare.net/intex3/elementet-kimike-dhe-organizmi
http://www.ikub.al/TransitionPage.aspx?returnUrl=%2fSHKOLLA_CATEGORY%2f1103150053%2fArticle-Si-te-kurojme-semundjen-e-kockave-osteoporozen-semundjen-e-kyceve-dhe-ate-kurrizit.aspx
The Popular URLs Analysis
Traffic Statistics
Alexa Traffic
Widgets

Do you want to show the value of your website? Insert our widget:

Website Value Calculator Code: