The alexa rank of juridiku.uni-pr.edu : #263,594 this site was created at 05-Dec-1997. The IP address of this site is 74.208.146.82, it servers in the United States. City: Lenexa ISP: 1&1 Internet Inc. Continent Code: NA Postal Code: 19087 The linksin number: 309 , more linksin number higher seo ranks it may be. the estimated worth: $375,692 .
ping data
PING notimi.uni-pr.edu (91.187.98.35) 56(84) bytes of data.

--- notimi.uni-pr.edu ping statistics ---
4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 2999ms

Twitter Mentions
@YIHRKosovo May 12 View translation :Fakulteti Juridik - Simulimi i gjykimit me gjyqtarët dhe prokurorët e EULEX-it http://fb.me/46uLL2Lj1 
@Rektorati Mar 4 View translation :Fakulteti Juridik i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Ambasada e Shteteve të Bashkuara të... http://fb.me/1HrFs4ZlD 
@ViganQorrolli Oct 17 View translation :Çelet konkursi per studimet #Master ne #UP. #Juridik #Shqip #Kosova http://juridiku.uni-pr.edu/getattachment/Lajmet/Konkurs-per-regjistrimin-e-studenteve-ne-vitin-(1)/Konkursi-per-MASTER-2014-15.pdf.aspx …
@AlbanPeci Oct 13 View translation :@havahaziri hahaha jo tyben veq shnosh me kon http://juridiku.uni-pr.edu/getattachment/932a0bf8-87a1-4656-a503-e87745cf2ed6/Rezultatet-Afati-i-Dyte.pdf.aspx …
@KosovoLawCenter 15 Jan 2014 View translation :Fakulteti Juridik - Universiteti i Prishtinës - "Hasan Prishtina" Ligjëratë nga profesori i Universitetiti të... http://fb.me/1AcUmDJ2Y 
@Vilsi 24 Jul 2013 View translation :Spo di a paska met najkush pa konkuru njuridik bre hahahahahahhahaha http://juridiku.uni-pr.edu/getattachment/fc36f93b-c2c3-467b-86bd-0ce1c3d11a2e/Provimi-pranues.pdf.aspx …
@besabgashi 15 May 2013 :Students from #UniversityofPrishtina #FacutlyofLaw showed their success in #DenHaag #Budapest #Vienna http://juridiku.uni-pr.edu/Lajmet/Fakulteti-Juridik-me-sukses-permbylle-edhe-nje-vit.aspx …

  Via:Twitter  Add My Review
Relate URLs Analysis
http://notimi.uni-pr.edu.ipaddress.com/
http://notimi.umib.net/
http://www.notimi.uni-pr.edu/
http://fiek.uni-pr.edu/Shpallje/SEMS.aspx
http://www.shqip.al/?p=633
http://www.yllpress.com/
http://www.stetoskopi.com/node/897
http://wol.jw.org/sq/wol/d/r41/lp-al/102002246
The Popular URLs Analysis
http://www.notimi.uni-pr.edu/
https://notimi.uni-pr.edu/
Traffic Statistics
Alexa Traffic
Widgets

Do you want to show the value of your website? Insert our widget:

Website Value Calculator Code: